Celtic Tuning
 Jämsä
 Ota autosi todelliset tehot ja
 vääntömomentti käyttöösi
 Pienemmällä polttoaineen  kulutuksella  autosi antaa enemmän.

Autohaku

Celtic Tuning Jämsä, palvelun takuu- ja toimitusehdot

Takuu ohjausyksikön ohjelmoinnille:

Koko takuu ja sopimusehdot avattavana tiedostona tekstin lopussa. Ole hyvä ja tutustu sopimuspohjaan huolella ennen huoltoa.

Tyytyväisyystakuu: Ohjelmoinnille annamme 14 vuorokauden tyytyväisyystakuun. Tämä tarkoittaa, että jos haluat jostain syystä palauttaa auton alkuperäisen tehdasohjelmoinnin 14 vuorokauden kuluessa, niin tämä onnistuu.  Itse ohjelmalla on ikuinen takuu. Jos kuitenkaan asennetussa ohjelmistossa ei ole todettu vikaa tai virhettä, niin veloitamme ohjelman palautukseen käytetyn työn hinnan. Veloitamme uudelleenohjelmoinnista aikaperusteisesti 70 euroa tunnilta, sisältäen voimassa olevan alv:n, enintään kuitenkin 50% (puolet) aiemmin hankitun ohjelmoinnin hinnasta. Tehdyn optimoinnin ohjelmiston listahintaamme emme palauta.

Tyytyväisyystakuu koskee: ohjelmaa, ohjelmointia ja sen toimivuutta. Tämä tarkoittaa sitä, että emme ota vastuuta esimerkiksi käytetyn auton moottorista ja sen mekaanisesta kulumisesta johtuvista vioista. Käytetystä moottorista ei saada taikatempulla uutta, mutta se pystytään optimoimaan ajokäyttöösi paremmaksi. Annamme siis tyytyväisyystakuun tekemällemme optimoinnille tuloksineen.

On hyvä tarkistaa ennen optimointia: mitä valmistaja sanoo uuden auton takuuehtojan muuttumisesta, jos suoritetaan uudelleen ohjelmointi. Omistajan vastuulla on olla tilanteessa ajantasalla.

Jos asiakas kokee, että autoon tulee vikaa opitmoinnin jälkeen: anna ensin meille mahdollisuus tarkistaa vika eli tuo auto meille, tarkistetaan ohjelma. Jos ongelma johtuu ohjelmasta, niin tilanne korjataan veloituksetta. Jos ongelma ei johdu ohjelmoinnista, niin veloitamme vian etsinnästä sen hetkisen hinnaston tuntihinnan. Mahdollisen keston ja muut mieleesi tulevat kysymykset voit ottaa esille ottaessasi Celtic Tuning Jämsä Taksi Tapsaan yhteyttä.

Ohjelmoinnin takuu ja toimivuus: Celtic Tuning Jämsä myöntää auton elinikäisen takuun tekemällleen ohjelmoinnille ja sen toimivuudelle. Ohjelmointi ei vaikuta vuosikatsastuksen päästö- ja OBD-testien läpäisemiseen.

Huollossa päivitetty ohjelmisto: mikäli ohjelmisto on päivitetty jonkun muun toimesta, niin Celtic Tuning Jämsä palauttaa ohjelmoimansa tiedoston hinnastonsa mukaisesti.

Olemme korvausvevollisia...: Celtic Tuning Jämsä korvaa ohjelmoinnin yhteydessä rikkoutuneet ohjainlaitteet, jos ne ovat rikkoituneet meistä johtuvasta toiminnasta. Ajoneuvon omistajan/haltija tulee koeajaa autonsa heti ohjelmoinnin jälkeen. Varaa siis aikaa autollesi kun tulet meille.

Ennen työn aloittamista: Asiakkaan on esitettävä haltija tai omistussuhteensa ajoneuvoon ennen työn aloittamista.

Muutoskatsastus ja kilpa-autot: emme suorita muutoskatsatuksia, kilpa-ajoneuvon kyseessä ollessa lue liitteenä oleva "Takuu- ja ohjelmointi sitoomus.pdf".

Lainsäädäntö:
Ajoneuvon haltijan tai omistajan tulee huolehtia, että ajoneuvoa ei käytetä tieliikenteessä ennen yksittäishyväksyntää tai rekisteröintikatsastusta tai muutoskatsastusta. Suomeen rekisteröity ajoneuvo ja moottorin ohjauksen osalta muutettu vähäpäästöinen tai ahdettu ajoneuvo: jos moottorin ohjainlaitteen muutoksella voi olla vaikutusta moottorin tehoon tai päästöihin, niin tulee ajoneuvo muutoskatsastaa.

HUOM: luethan huolella ja ajan kanssa alla olevan "Takuu- ja ohjelmointi sitoomus".pdf:n miltä pohjalta sopimuksen yhdessä allekirjoitamme ennen auton opitmointia. Voit lukea dokumentin rauhassa avaamalla sen ja lopuksi voit esitäyttää sopimuksen. Voit ottaa sopimuksen mukaan kun tulet autosi kanssa optimointiin. Myös meillä on sopmuspohjia valmiina, voimme myös täyttää sopimuksen yhdessä kun tulet.

Jos sinulla on kysyttävää, niin soita ja kysy: ollaan yhteydessä!

Avaa ja lue huolella koko sopimuspohja tästä