Celtic Tuning
 Jämsä
 Ota autosi todelliset tehot ja
 vääntömomentti käyttöösi
 Pienemmällä polttoaineen  kulutuksella  autosi antaa enemmän.

Autohaku

Autojen optimointi

Ajan työkseni autoa, joten edullisemmat kilometrit ja autoni paremmat tehot ovat itselleni tärkeitä. Celtic Tuning valmistaa itse ohjelmistonsa automerkkien moottorien uudelleen ohjelmoimiseksi. Uudelleen ohjelmoimalla autostasi saadaan enemmän vääntöä vähemmällä karstalla. Autosi moottori on kulkuneuvosi sydän. Kun se on kunnossa, antaa autosi enemmän ja on taloudellisempi ajaa. Autojen optimointi tarkoittaa merkkikohtaista uudelleen ohjelmointia.
Jos mietit miksi autosi tulisi optimoida, niin lue lisää sivulta:

Optimoinnin hyödyt

Celtic Tuning Jämsä, palvelun takuu- ja toimitusehdot

Takuu ohjausyksikön ohjelmoinnille:

Koko takuu ja sopimusehdot avattavana tiedostona tekstin lopussa. Ole hyvä ja tutustu sopimuspohjaan huolella ennen huoltoa.

Tyytyväisyystakuu: Ohjelmoinnille annamme 14 vuorokauden tyytyväisyystakuun. Tämä tarkoittaa, että jos haluat jostain syystä palauttaa auton alkuperäisen tehdasohjelmoinnin 14 vuorokauden kuluessa, niin tämä onnistuu.  Itse ohjelmalla on ikuinen takuu. Jos kuitenkaan asennetussa ohjelmistossa ei ole todettu vikaa tai virhettä, niin veloitamme ohjelman palautukseen käytetyn työn hinnan. Veloitamme uudelleenohjelmoinnista aikaperusteisesti 70 euroa tunnilta, sisältäen voimassa olevan alv:n, enintään kuitenkin 50% (puolet) aiemmin hankitun ohjelmoinnin hinnasta. Tehdyn optimoinnin ohjelmiston listahintaamme emme palauta.

Lue lisää: Celtic Tuning Jämsä, palvelun takuu- ja toimitusehdot